dinsdag 28 november 2017

Beterschap..../ Get well soon...

Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn monochrome kaart hiervoor. Ik las dat veel mensen dat toch altijd wel een hele challenge vinden, toch als je bij Google of Pinterest zoekt kom je leuke voorbeelden tegen om ideetjes op te doen :)
Vandaag, tussen alle kerstkaarten door, een kaart om iemand beterschap te wensen.

Hello dear people, thank you for your nice comments about my monochromatic card. Today, between all Christmascards, a card to wish someone to get well...


Ik ben met het mooie herfstpapier van Pion gebruikt. De krans is ook een plaatje van Pion en is in 3d opgewerkt. Langs de randen van het middenstuk zie je een heel fijn parelrandje.
In de krans het woord "beterschap" direct op het papier gestempeld.

I used the "when summer falls into autumn designpapers from Pion. The wreath is part of this collection and I made him in 3d. At the edges a little string of tiny pearls.
I stamped "get well" in dutch in the middle of the wreath.


Dit is de binnenkant van de kaart. Dit modelletje stond in de laatste Noor magazine, nummer 16. Alleen heb ik ,in plaats van op alle paneeltjes plaatjes te plakken, ook twee pockets met een label gemaakt.
De strook boven de paneeltjes komt uit het design-papier en de strookjes langs de pockets zijn lintjes. Bij de plaatjes kraft-fotohoekjes van de Hema gebruikt.

This is the inside of the card.  I've made some pockets for tags.


Ook de achterkant netjes "aangekleed". Mijn naamstempel is gemaakt met een van de eerste stempel- en stanscombinaties van de Action.

And the backside of the card.
Thank you for visiting, see you in blogtime.
Greetings Miranda

Deze kaart wil ik graag linken bij 2sisters on the blog waar ze een beterschap-kaart vragen.
Gezellig dat je even langs kwam en tot ziens op Blogger.
Lieve groetjes Miranda

*http://2sistersontheblog.blogspot.nl/2017/11/challenge-9.html 30-11

*dp- Pion-when summer falls into autumn,    *Stans hoeken voorkant, labelen naamstempel-Action,    *stans randen-Craftable CR1330-Marianne Design,     * beterschap-Eline's vintage-EC0096-Marianne Design,    *plakparels en strass-steentjes-CraftSensations,    *organzalint, fluweellint, parelkoord