donderdag 20 juli 2017

Monochroom bij De Egel..../ Monochrome.....

Hallo lieve allemaal, gezellig om jullie reacties op mijn scrapalbum van Ziva te lezen. Het was wel een lange post dus vandaag een kortere ;p
Het is weer de 20-ste van de maand en dus start er een nieuwe challenge bij het challengeblog van De Egel. Deze challenge gaan we weer monochroom, dus meerdere tinten van één kleur. We hebben afgesproken dat het plaatje dat je eventueel gebruikt wel meerdere kleuren mag hebben. Dit kun je zien bij Marja en Erica....
Mijn inspiratiekaart is in bruine tinten gemaakt. Van héél licht naar héél donker......

Hello dear people, at the challengeblog from http://de-egel.blogspot.nl/ starts a new challenge today: "monochrome". So one color in different shades. (Images may have more colors). I choose brown as a monochrome color.



De vorm is gemaakt met een stencil van Dutch Doobadoo. Het lieve plaatje is in sepia-tinten. Alle randjes met de distresser bewerkt en het plaatje met een foto randschaar geknipt zodat het een "oude foto" lijkt. In de bloementoef zit een hartje van Xenos verwerkt, geplozen kokostouw en een rolletje muziekpapier. Op het kant nog een lintje en kleine plakpareltjes gebruikt. Achter het plaatje een swirl van pareltjes geplakt en op de letterrondjes glossy accents gebruikt.
Er fladderen nog twee kleine vlindertjes rond. Aan de tag een touw geknoopt en op de tag wat geschreven voor de ontvanger.

Wil je wat meer inspiratie, kijk dan naar de mooie creaties van mijn teamgenootjes op http://de-egel.blogspot.nl/.
En er is natuurlijk weer een mooie prijs te winnen die beschikbaar is gesteld door de eigenaar van (web)winkel De Egel.

If you need more inspiration look at http://de-egel.blogspot.nl/. This is the prize you can win.



Een prachtige stansmal van Jeanine's Art uit de Christmas Classics lijn. Zeker de moeite waard om een gokje te wagen toch?
Deze kaart is vorige week al op de post gegaan naar Nancy in België, zij is vandaag namelijk jarig. Van harte gefeliciteerd Nancy. Maak er een mooie dag van en ik hoop dat je heel veel gezellige post hebt gekregen :)

Thanks for dropping by, greetings Miranda

Dank jullie wel voor je bezoekje en ik hoop dat weer veel van jullie meedoen met onze challenge. Wij als team gaan ons nu buigen over de top 3 van de vorige challenge...spannend ;p
Lieve groetjes Miranda

*Dutch Doobadoo-Dutch shape art medal,    *plaatje-photo vintage line Studio Light (2013),    *viva decor gloss gel,
*dessin papier-Graphic 45-Botanicabella Collection (2008),    *tag-Magnolia- So Wrapped Tilda lace doohickey,    *takje-
Creatables LR0249-Marianne Design,    *muziekpapier-7Gypsies-Orchestra(2009),    *hartje-Xenos,    *kant, lint, plakparels, distresser, 3d-blokjes, fotoschaar.